Een bedrijfswagen is voor veel ondernemers een onmisbare schakel in hun bedrijf. Denk maar aan de postbezorgers die elke dag hun busjes nodig hebben voor het vervoeren van alle pakketten die mensen bestellen. Ook de loodgieter is afhankelijk van zijn busje voor het vervoeren van al zijn werkgereedschap en materiaal en zodat hij elke dag weer netjes op tijd op de plek van bestemming komt. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken. Misschien ben jij ook wel hard op zoek naar een bedrijfswagen om in te rijden? Als dit het geval is, lees dan vooral even deze blogpost! We gaan het hebben over waar je voor een voordelige prijs een goede bedrijfswagen vindt.

Ga jij voor een geheel nieuwe wagen?

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfswagen kun je natuurlijk voor een geheel nieuwe variant gaan. Deze modellen komen vers van de dealer en zijn nog spiksplinternieuw. Vaak is het mogelijk om ze helemaal naar wens samen te stellen. Ideaal wanneer het bijvoorbeeld je werkstation wordt. Ook hebben nieuwe auto’s nog minstens twee jaar fabrieksgarantie. Dit is voor veel mensen ook een fijn idee. Vaak zijn ze ook veiliger, schoner en zuiniger dan oudere auto’s en vereisen de eerste jaren een stuk minder onderhoud. Liggen deze nieuwe wagens boven jouw budget, of bewaar jij je spaargeld liever voor een later moment? Dan is het misschien een optie om naar financial lease te kijken. Bij deze financieringsvorm kun je toch voor een nieuwe auto gaan, maar betaal je per maand een lager bedrag in plaats van alles in één keer. Wel ben je uiteindelijk duurder uit. Dit is iets om rekening mee te houden. Toch kiezen veel mensen voor deze optie omdat het ze meer mogelijkheden biedt op de korte termijn. Kies zelf een optie die past bij je wensen en budget.

Lease een occasion

Ook kun je een tweedehandswagen kopen of leasen. Dit is een goede optie voor beginnende ondernemers die over weinig budget beschikken, of voor slimme ondernemers die graag wat geld overhouden voor andere zaken. Voor goede tweedehands bedrijfswagens kun je terecht bij allerlei verkoopbedrijven. De occasions worden eerst volledig gecheckt voor ze een nieuwe eigenaar krijgen. Dit is voor veel ondernemers een zeer geruststellend idee. Neem eens een kijkje online en ontdek de vele modellen die direct leverbaar zijn. Een dikke tip is bijvoorbeeld de ford transit custom. Deze zijn te verkrijgen in allerlei uitvoeringen en kleuren. Zo is er altijd wel een bedrijfswagen te vinden die je zal bevallen!