Heb je een fietsendrager aangeschaft voor achterop je auto? Dan kan het zomaar zijn dat deze voor je kenteken geplaatst wordt. En dus zul je een witte kentekenplaat moeten bevestigen op de fietsendrager. Een kentekenplaat laten maken voor de fietsendrager is zo geregeld. Je kunt een kentekenplaat laten maken voor de fietsendrager en dat gewoon online regelen. Deze witte kentekenplaat voldoet aan alle eisen en is daardoor precies wat jij nodig hebt. Een witte kentekenplaat is voor meer te gebruiken, niet alleen voor de fietsendrager. Je kunt ook een witte kentekenplaat laten maken voor op de aanhanger. Dat hoeft meestal niet, omdat je bij een auto met trekhaak vaak een witte kentekenplaat bijgeleverd krijgt.

Waarom zou je een witte kentekenplaat laten maken?

Een auto, al dan niet met aanhanger, mag niet zonder kentekenplaat de weg op. Koop je een gebruikte auto met trekhaak? Dan heb je geluk als de originele witte platen nog aanwezig zijn. Vaak worden die vergeten mee te geven. En dan zit je dus zonder witte kentekenplaat. Een tijdelijke oplossing kan een stuk (stevig) karton met daarop de juiste letter- en cijfercombinatie. Maar je kunt net zo goed direct de juiste kentekenplaat laten maken. Dat kost niet heel veel geld en het scheelt je veel gedoe.

Laat een kentekenplaat maken voor de grap

Een funplaat is ook een leuk idee. Weet je niet wat je iemand moet geven voor z'n verjaardag? Dan is een funplaat wel een goed idee. Je ziet deze platen vaak op het dashboard staan van vrachtwagens. Vaak worden de namen van de kinderen en/of de partner van de chauffeur erop gezet. Maar je kunt er alles opzetten wat je maar wilt. Een jubileum, een naam of zelfs een bandnaam. Ook kun je funplaten laten maken met daarop alle kentekens van de auto's die iemand heeft gereden. Deze funplaten mogen niet gebruikt worden op de openbare weg, ze zijn niet goedgekeurd door de RDW.

Het bestelproces is heel gemakkelijk

Je kunt online direct overgaan tot bestellen. Je vult, aan de hand van de aanwijzingen, de gegevens in die je op de kentekenplaat wilt hebben. Je betaalt en voor je het weet heb je de kentekenplaat in huis. Mooi op tijd om cadeau te geven of om te monteren op de fietsendrager of op de aanhanger. Het kost je geen moeite en ook maar weinig geld. Je kunt hier zelfs kentekenplaten bestellen voor je oldtimer. Deze moet dan wel van voor 1978 zijn.